mandag 3. oktober 2011

På tur med "barna"


Egil, Ida-Marie, Øyvind og jeg har hatt oss en skikkelig campingtur til Stavanger og tilbake: Først over Suleskar og Sirdalen - og tilbake over Haukeli.

Første overnatting var på Seljord Camping - som anbefales varmt! Store, velutstyrte campinghytter og nydelig beliggenhet ned mot Seljordvannet med lang sandstrand.


Ut på tur - aldri sur: Egil er fornøyd!



Morgenstell på campingidyll: 
30. september var det 23 varmegrader og strålende sol



Morgenidyll på trappen



Seljord Camping: Nydelig strand og praktfulle omgivelser



Ida-Marie gikk på fotojakt etter sjøormen.....



Øyvind måtte selvfølgelig klatre/hoppe opp på (og ned av - og opp på igjen...) de største og mest utfordrende steinene langs ruten



.....mens Ida-Marie er litt mer jordnær


Skikkelige campingturister!



Den nye Pepsi-reklamen?



Jeg må tilstå at jeg gruet meg litt til tre døgn på samme rom som de søte små (to av dem....): Var redd for at småkrangling og søsken-kjegling skulle bli litt slitsomt å forholde seg til. Men vi hadde det faktisk kjempekoselig - hele tiden! Mye tøys og tull, mange gjensidige snorke-beskyldninger, litt vennskapelig konkurranse om hvem som hadde størst behov for badet først om morgenen - jammen er det hyggelig med voksne barn også!


Mellom bursdagsfeiring og slektstreff på lørdag, rakk vi en tur på Solastranden. Stemningen der er helt spesiell, og det føles alltid godt å være der. De årene vi bodde i Sandnes, dro jeg dit mange ganger i uken: Det er sjelebot å vandre langs vannkanten der.



Lurer på hva Ida-Marie tenker på eller drømmer om?
Hun reiser til Australia om bare en uke: Der blir nok "strandliv" en del av hverdagen.



Øyvinds "strandliv" er litt mindre mystisk og meditativt..... 



.....og for mor var det hyggelig å være på stranden med barn som leker i sanden......


Søndag kjørte vi hjem over Haukeli - og hadde planer om å stoppe på fjellet og få oss en fjelltur på noen timer.  Men da vi kom opp mot fjelltur-terreng kom regnet piskende - så dermed droppet vi turen denne gangen. Synd: Ida-Marie drar til Australia om en uke, og Egil og jeg har ganske omfattende reiseplaner - så dermed blir det nok ikke noen felles familie-fjelltur i år.

Lave tåkeskyer over Vindafjord



Men "campingturen" til Stavanger ble i alle fall vellykket: Takk for en kjempehyggelig helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar