tirsdag 11. oktober 2011

Ida-Marie + Australia = Sant

I høst flyttet Ida-Marie hjem, for å spare penger til å reise til Australia. I dag dro hun - uten returbillett.

Hun kommer tilbake en-eller-annen gang før neste høst. Sier hun. Tror vi. Hun skal jobbe mye og studere litt (eller var det omvendt?), og forøvrig nyde (strand)livet på Bondi Beach sammen med sin venninne Jessica - og utforske Australia.

Det har vært noen hektiske siste dager! Hun måtte absolutt ha så mye tid som mulig med "tullene": Her baker de muffins med rosa gelé og skimrende dekorasjoner......

Johanna er en super muffinsbaker! 



... og Sara Kristin tar pyntingen meget alvorlig (Men så blir det fint også!)



Dyrene har selvfølgelig forlengst forstått at noe er "i gjære", og har svermet rundt Ida-Marie som mygg!


Her ligger hun på gulvet og skriver noen bursdags-kort i siste liten - og både Amandus, Baltus og kattene må selvfølgelig være veldig tilstede og følge med på hva som skjer.



Vi har hatt "avskjedsmiddager" med storesøster og lillebror og fettere m. ektefelle, kjæreste og samboer, og familie og venner. Veldig hyggelig!


Men aller mest stas var det nok da Sara Kristin kom på besøk med avskjedspresang: Neglelakk i rosa sminkepung (som også kan brukes som aftenveske.......)

Og så kom avskjedens time: Dyveke og jeg kjørte til Gardermoen og fulgte gjennom innsjekkingen (ryggsekken veide 19,9 kilo.....)


Alltid trist å si farvel til en god venn. Kanskje Dyveke trosser flyskrekken og bestiller en Australia-billett utpå vinteren?


...... og så forsvant hun gjennom sikkerhetskontrollen....


....reisevant og vakker og modig og livsglad. Med tonnevis av gode ønsker og varme tanker med seg på reisen, fra alle oss som er glad i henne.

Og huset er velsignet fredelig - og merkelig tomt........


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar