lørdag 21. november 2009

St. Lucia

Dette er nok nesten så nær paradis som man kan komme her på jorden: St. Lucia er en utrolig vakker øy! Vi har tilbragt dagen på stranden, med en ørliten sightseeing innebygget på vei til og fra. Tilbragte en god time i treningstudio i dag også - greit å forsøke å forhindre fullstendig forfall...... :-)
Mange av de utfluktene vi har hatt lyst til å delta på har blitt avlyst, men i morgen skal vi i alle fall til det største destilleriet på Barbados, og se hvordan rom blir fremstilt - det er jo nesten obligatorisk når vi er i denne delen av verden.
I kveld er det kunstauksjon ombord: Båten har en stor kunstutstilling, arrangert at et New York galleri. Her er flere arbeider av både Miro og Picasso, så prisene ligger nok litt over vårt budsjett - men det er flott å kunne se på, og morsomt å være tilstede på auksjonene!  Mye annen flott kunst ombord også - bl.a. flere skulpturer av både asiatiske og europeiske unge kunstnere. I tillegg er det selvfølgelig foredrag og kurs og all verdens andre arrangementer - fullt mulig å fylle hvert eneste minutt av dagen uten å gå på land! Kanskje det er noe av fasinasjonen?
Idag kom vi i prat med et amerikansk ektepar, som har vært på cruise bortimot 30 ganger - dette er deres 4. cruise bare i år! Selvom dette er praktfullt, tror jeg ikke vi har ambisjoner om å "matche" *det*......


...... men prakfullt er det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar