onsdag 25. november 2009

Curacao

Idag var vi i Curacao. En veldig malerisk og pittoresk by, med hus malt i knallfarger, nederlandske gatenavn, en blanding av gammel kolonistil og moderne arkitektur, og et myldrende liv. Vi tuslet rundt i byen i etpar timer, og så dro vi på stranden og svømte og solte oss. Tilbake på båten var det trening, spa-behandling og middag som sto for tur. Vi rakk så vidt å hvile litt mellom slagene....... :-)

I går var vi i sjøen hele dagen. Det betød enda mer latmannsliv enn de andre dagene. Litt soling, litt svømming, ganske mye spising, litt trening - og for mitt vedkommende: litt spa-behandlinger. For Egils vedkommende betød det også at han utforsket boblebad-funksjonene på badekaret vårt, overså mitt råd om å bare bruke etpar dråper skumbad, og endte med å fylle hele badet med såpeskum......

Internettforbindelsen her er skikkelig dårlig, så jeg får ikke lastet opp bilder. De får komme på plass senere.
Nå har vi to dager igjen. Det er deilig. Samtidig begynner vi å glede oss ordentlig til å komme hjem: Savner "ungene", og gleder oss til adventstiden og til å stelle istand til jul. Det må vel bety at ferien er bortimot perfekt?!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar